Mindenkiben létezik egy természetéből fakadóan legjobban hozzáillő tevékenység, melyet ideális esetben űznie kell.

2011. január 6., csütörtök

Sherrilyn Kenyon – Ördögi tánc ( 4. )


Zarek kétségkívül a legmagányosabb Sötét Vadász. Évszázadok óta Alaszkában él száműzetésben. Mielőtt vámpírrá változott, római rabszolgaként elképzelhetetlen kínokon kellett keresztülmennie. Minthogy veszélybe sodorta a testvériséget, most társai az életére törnek.
Astrid az igazság szűzi nimfája. Ő kapja feladatul, hogy ítélkezzen Zarek felett. A vizsgálat során számos eddig nem sejtett titok is a felszínre kerül, és a gyönyörű Astrid nemcsak a jobb sorsra érdemes embert, de a forróvérű szeretőt is megtalálja a Vadászban...

                                                              Hivatalos könyvajánló


A történet röviden arról szól, hogy Zsadistot Artemisz el akarja ítélni, de Acheron, a Sötét Vadászok főnöke megkéri Astridot, a nimfák közül a legjobb bírót, hogy ő hozzon felette ítéletet. Artemisz nem aggódik, mert Astrid eddig még nem mentett fel senkit.
Zarek közveszélyes, sanyarú sorsú férfi, aki Alaszka kietlen síkjain él több száz éves száműzetésben. Thanatosz azonban bosszút akar állni Zareken, mert úgy hiszi, ő ölte meg a kedvesét. Miközben Thanatosz Zarekre vadászik, Astrid megmenti a férfit és ellátja a sérüléseit. Azonban vaknak tetteti magát, mert csak a munkájára akar összpontosítani. Zarek azonnal felfigyel a nőre, de neki minden emberi érzés idegen.
A szerelem is.
Astrid teszteli a férfit és felfigyel a rejtőzködő oldalára. Az erős, kőszikla külső mögött érző szívet talál és már csak be kell bizonyítania, hogy a férfi ártatlan.
A könyvben jelenik meg először Acheron testén lévő tetoválás, ami több alakot is képes felvenni. A neve Simi és ő egy kis démon. Nagyon szerethető, főleg akkor, ha nem éhes! Mindig E/3-ban beszél magáról és be nem áll a szája.
Astrid mellett megjelenik egy farkas, aki fel tud venni emberi alakot is. Neve Sasha és mindig meg akarja harapni Zareket és hűséges Astridhez.
Végén Thartanosznak is megadatik az esély a boldogságra és a vége Happy End.
Nagyon jó könyv! Mindenkinek ajánlom.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése